Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 32 (Search time: 0.029 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2005 - Isabel da Conceição Gama Silva e Lima.pdf.jpg14-Dec-2005Seriguela (Spondias purpurea L.): propriedades físico-químicas e desenvolvimento de geléia de doce de corte e aceitabilidade desses produtosLima, Isabel da Conceição Gama Silva
2012 - Luzimary de Jesus Ferreira Godinho Rocha.pdf.jpg26-Jul-2012Quantificação de alguns compostos bioativos das pitayas de polpas branca e vermelha (Cereus undatus, sinonímia: Hylocereus guatemalensis, H. undatus)Rocha, Luzimary de Jesus Ferreira Godinho
2008 - Elga Batista da Silva.pdf.jpg26-Jun-2008Desenvolvimento de produtos alimentares adicionados de ferro, cálcio, zinco e carotenóides (alfacaroteno e betacaroteno) como proposta de alimentos enriquecidos ou fontes destes nutrientesSilva, Elga Batista da
2016 - Pedro Campinho Belsito.pdf.jpg12-Apr-2016Desenvolvimento de requeijão prebiótico com adição de galactooligossacarídeoBelsito, Pedro Campinho
2007 - Lívia Nolasco Macedo.pdf.jpg27-Aug-2007Propriedades prebióticas e antimicrobianas de mel de abelhaMacedo, Lívia Nolasco
2010 - Admilson Costa da Cunha.pdf.jpg24-Feb-2010Avaliação dos efeitos da aplicação de transglutaminase no processamento de medalhões de salmãoCunha, Admilson Costa da
2015 - Caroline Corrêa de Souza Coelho.pdf.jpg5-Mar-2015Avaliação da ozonização aquosa para sanitização de morangos minimamente processadosCoelho, Caroline Corrêa de Souza
2017 - Verona Borges Ferreira.pdf.jpg21-Feb-2017Pesticidas Organoclorados (OCPs) em peixes comerciais capturados na Baía de Guanabara do Estado do Rio de Janeiro, BrasilFerreira, Verona Borges
2011 - Simone Pereira Mathias.pdf.jpg10-Jan-2011Efeito da alta pressão hidrostática sobre o crescimento de bactérias ácido lácticas e inativação de Salmonella enteritidis em presunto de peruMathias, Simone Pereira
2017 - Gabriela Vieira do Amaral.pdf.jpg17-Jul-2017Whey drink de uva processado por dióxido de carbono supercrítico: parâmetros de qualidade e sensoriaisAmaral, Gabriela Vieira do